søndag den 1. april 2012

Jagt, De første fejninger

Så nærmer tiden sig igen. Efter en alt for lang vinter var jeg et smut i skoven i går. På trods af hård blæst og overskyet vejr, lykkedes det mig alligevel at spotte 4 flotte bukke, de var dog alle stadig i bast.

Efter en rundvisning af nye konsortiemedlemmer lagde jeg vejen forbi en såt, hvor jeg ved der opholder sig en meget stor buk og ydeligere en rigtig flot seksender, begge meget fine trofæer. Da de store bukke fejer først burde det være muligt, at se de første fejninger fra disse to bukke, hvis de stadig holder til i denne såt og ellers har klaret sig igennem vinteren. Og ganske rigtigt, der var helt friske sparsomme fejninger flere steder. Jeg satte et vildt kamera op ved en af vekslerne og så er det bare at vente. Der er en risiko for at den store buk er begyndt at gå retur. Sidste år havde jeg ham på kornet en enkelt gang, hans opsats var meget kraftig og høj 2 x ørehøjde og lidt til, men han havde desværre knækket den ene topsprods af, derfor har jeg gemt ham til i år.

Sidst i april har vi arbejdsweekend, hvor der sættes nye stiger og tårne op, jeg tror jeg ved hvor min stige skal stå.............     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar